Direkttolkning, succé vid affärshändelser

När man bygger relationer i internationella förhandlingar behöver man framför allt ha teknisk och sociokulturell expertis samt att du måste förstå språket! Tolkar är i allmänhet oumbärliga. Diplomatiska, affärsmässiga och politiska förhandlingar är de vanligaste scenarierna man använder vårt system. Whispers gör det möjligt för individer eller en grupp att lyssna på översättningen med hörlur. Tolken kan sitta i ett tolk bås eller så kan förhandlingstolken vara på plats.

Exempel:
Ni är en delegation på 6 personer som ska träffa en utländsk leverantör. Er tolk har en sändare med headset och ni i delegationen har varsin mottagare, diskussionen startar och tolken direktöversätter till era mottagare. Har någon i delegationen behov av klargörande eller kompletterande information så är det enkelt att ställa frågorna till tolken genom att ta upp sin mottagare (precis som en mikrofon) och ställa frågan till tolken som översätter frågan till leverantören och ger er sedan svaret.

Bra för miljön

Du garanterar att du har bra och pålitlig utrustning på varje guidad tur tack vare det smarta laddningskonceptet och det långvariga litiumjonbatteriet. Vi har egen serviceverkstad där vi tillhandahåller alla reservdelar och även byte av batterier när det är dags för det.

Enkel och lätt att använda
Möjlighet till dialog med besökarna
Mikrofon på toppen för frågor till guiden och gruppen
Guiden kan välja mellan olika tillbehör såsom headset eller mygga
Tydlig display där man ser volym, kanal samt batteristatus
Knapp för ON/OFF, volym
Placera den bekväma bärremmen runt nacken och fäst mottagaren i säkerhetshållaren
Senaste batteritekniken ger er 18-20 timmars drifttid
Enkelt att ladda genom laddningsväska eller individuellt genom Micro USB kabel
Väger endast 33 gram
Dimension: 88 x 40 x 12 mm
Snabba leveranser och service, artiklar på lager i Sverige

Köp, hyr eller varför inte lite av varje?

Ibland så får man stora grupper eller så har man behov av ett behov av ett utökat antal mottagare eller sändare under en begränsad period.
Prata med oss så hjälper vi er.

Kompletta paket att köpa Kompletta paket att hyra