Bussturer – En väg av berättelser

Upptäck främmande kulturer, utforska nya saker – man är garanterad en mängd intressanta sevärdheter och attraktioner när man tar en bussresa. Ge dina kunder en unik lyssnarupplevelse och säkerhetsställ kvalitén genom att använda Whispers.

Dina grupper följer reseguidens förklaringar med lätthet på utflykter och guidade turer med ett professionellt guidesystem där alla kan individuellt ställa in volymen på mottagaren efter sina personliga behov. Detta är en särskilt användbar funktion på platser där du behöver tala mycket mjukt eller där omgivningsbuller är extremt högt.

Frågor under turen?

Frågor dyker upp ofta på turer och med vårt system så kan guiden enkelt bjuda in resesällskapet att ställa frågor genom sina mottagare. Alla hör frågan och svaret. Guiden bestämmer när man ska kunna ställa frågor genom att sätta sändare knappen på ON, vill man inte detta så är knappen på off.

Många har nedsatt hörsel

Ta också hänsyn till gäster med nedsatt hörsel. Till Whispers kan man köpa en halsslinga som man kopplar till mottagaren. Sätt in halsslingan i hörlursuttaget och ställ om hörapparaten så den tar emot halsslingan.

Bra för miljön

Du garanterar att du har bra och pålitlig utrustning på varje guidad tur tack vare det smarta laddningskonceptet och det långvariga litiumjonbatteriet. Vi har egen serviceverkstad där vi tillhandahåller alla reservdelar och även byte av batterier när det är dags för det.

Whispers

Enkel och lätt att använda
Möjlighet till dialog med besökarna
Mikrofon på toppen för frågor till guiden och gruppen
Guiden kan välja mellan olika tillbehör såsom headset eller mygga
Tydlig display där man ser volym, kanal samt batteristatus
Knapp för ON/OFF, volym
Placera den bekväma bärremmen runt nacken och fäst mottagaren i säkerhetshållaren
Senaste batteritekniken ger er 18-20 timmars drifttid
Enkelt att ladda genom laddningsväska eller individuellt genom Micro USB kabel
Väger endast 33 gram
Dimension: 88 x 40 x 12 mm
Snabba leveranser och service, artiklar på lager i Sverige

Köp, hyr eller varför inte lite av varje?

Ibland så får man stora grupper eller så har man behov av ett behov av ett utökat antal mottagare eller sändare under en begränsad period.
Prata med oss så hjälper vi er.

Kompletta paket att köpa Kompletta paket att hyra