Whispers förbättrar och förstärker guidade stadsturer

Kultur- och turistattraktioner är högst upp på dagordningen för kultur- och utbildningsresor och det är en av anledningarna till att guidade stadsturer är oerhört populära.

Ett guidesystem är en förnuftig investering för att upprätthålla kvalitet och service för både dina kunder och ge stadsguiden den hjälpen som behövs. Ett professionellt guidesystem gör att du kan erbjuda stora mervärden, eftersom vårt system är särskilt lämpat för miljöer med höga ljudnivåer och platser som kräver tystnad. Exempel kan vara museum, kyrkor och andra kulturplatser.

Guiden kan förmedla information pålitligt och direkt till deltagarna utan att anstränga sin röst. Systemen är enkla att använda.

Frågor under turen

Frågor dyker upp ofta på traditionella stadsrundvisningar och med vårt system så kan du som guide enkelt bjuda in din grupp att ställa frågor genom sin mottagare. Alla hör frågan och svaret. Guiden bestämmer genom att sätta sändare knappen på ON om det ska vara möjligt att ställa frågor, vill man inte detta så är knappen på off.

Bra för miljön

Du garanterar att du har bra och pålitlig utrustning på varje guidad tur tack vare det marta laddningskonceptet och det långvariga litiumjonbatteriet. Vi har egen serviceverkstad där vi tillhandahåller alla reservdelar och även byte av batterier när det är dags för det.

Whispers

Enkel och lätt att använda
Möjlighet till dialog med besökarna
Mikrofon på toppen för frågor till guiden och gruppen
Guiden kan välja mellan olika tillbehör såsom headset eller mygga
Tydlig display där man ser volym, kanal samt batteristatus
Knapp för ON/OFF, volym
Placera den bekväma bärremmen runt nacken och fäst mottagaren i säkerhetshållaren
Senaste batteritekniken ger er 18-20 timmars drifttid
Enkelt att ladda genom laddningsväska eller individuellt genom Micro USB kabel
Väger endast 33 gram
Dimension: 88 x 40 x 12 mm
Snabba leveranser och service, artiklar på lager i Sverige

Köp, hyr eller varför inte lite av varje?

Ibland så får man stora grupper eller så har man behov av ett behov av ett utökat antal mottagare eller sändare under en begränsad period.
Prata med oss så hjälper vi er.

Kompletta paket att köpa Kompletta paket att hyra